ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
SERVICE1B

Τα φορτηγά μας αναχωρούν κάθε Παρασκευή από και προς όλες τις κύριες ευρωπαϊκές πόλεις. Μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου συνεργατών και πρακτόρων μπορούμε να μεταφέρουμε οδικώς τα εμπορεύματά σας σε όλη την Ευρώπη μέσα σε 6-10 μέρες από/προς την ηπειρωτική Ελλάδα και 7-12 μέρες από/προς οποιοδήποτε μεγάλο νησί.

Προσφέρουμε υπηρεσίες κατ’ οίκον διανομής, με φορτηγά με υδραυλική πόρτα. Γερανοφόρα οχήματα και εργάτες για φόρτωση-εκφόρτωση παρέχονται κατόπιν συνεννόησης. Ο κύριος στόλος μας αποτελείται από επικαθήμενα φορτηγά 13.6μ, ωφέλιμου φορτίου 23,5 τόνων. Ανοιχτές καρότσες, jumbo και mega trailers είναι διαθέσιμα για οποιοδήποτε δρομολόγιο.

Αναλαμβάνουμε μικρά δέματα, ομαδικά φορτία χύδην ή παλετοποιημένου φορτίου και πλήρη φορτία. Όλες οι αποστολές μας παρακολουθούνται συστηματικά από το προσωπικό μας με δυνατότητα συνεχούς ενημέρωσης για την πορεία της κάθε αποστολής.

ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Σε στενή συνεργασία με όλες τις μεγάλες  ναυτιλιακές εταιρείες, παρέχουμε υπηρεσίες αποστολής containers από και προς όλα τα κύρια ελληνικά λιμάνια. Επιπρόσθετα παρέχονται όλες οι υπηρεσίες παραλαβής – παράδοσης, ανάλογα με τις ανάγκες, συμπεριλαμβανομένων των τελωνειακών διατυπώσεων.

Αναλαμβάνουμε την αποστολή κάθε είδους container και μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες τελωνειακής αποθήκης. Ομαδικά φορτία, μικρές αποστολές και δέματα μπορούν να αποσταλούν πόρτα-πόρτα σε ομαδικά containers.

Εξυπηρετούμε τη γραμμή από/προς Κύπρο για πλήρη και ομαδικά φορτία από/προς/μέσω Πειραιά δύο φορές την εβδομάδα και σε εβδομαδιαία βάση από/πρός το λιμάνι του Ηρακλείου για πλήρη φορτία.

SERVICE2B

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
SERVICE3C

Λειτουργούμε ως πράκτορες για όλες τις μεγάλες εταιρείες αερομεταφοράς αλλά και τις μεμονωμένες αεροπορικές εταιρίες και αναλαμβάνουμε όλες τις υπηρεσίες αερομεταφοράς.

Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα έγκειται στο συνδυασμό των πιο αποτελεσματικών υπηρεσιών στο έδαφος (παραλαβή – παράδοση, διατυπώσεις, κλπ.) με την επιλογή του κατάλληλου αερομεταφορέα για την κάθε μεταφορά.

Εκμεταλλευόμενοι τις συνέργειες του εκτεταμένου δικτύου μας μπορούμε να προσφέρουμε ασυναγώνιστες τιμές και χρόνους για τις επείγουσες αποστολές σας.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Είτε πρόκειται για οικιακή μετακόμιση είτε για εταιρική μετεγκατάσταση, προσφέρουμε υπηρεσίες φόρτωσης/εκφόρτωσης, συναρμολόγησης/αποσυναρμολόγησης, συσκευασίας/αποσυσκευασίας και αποκομιδής των υλικών, από εξειδικευμένο προσωπικό με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Για μεγάλες μετακομίσεις – μετεγκαταστάσεις παρέχεται λεπτομερής έρευνα πριν την σύνταξη προσφοράς, για τον υπολογισμό του συνολικού όγκου και την οργάνωση και συμφωνία ως προς τον καταλληλότερο τρόπο μεταφοράς και τις συναφείς  υπηρεσίες.

Όταν σχεδιάζετε την μετακόμισή σας, φροντίστε να υποδείξετε στον μεταφορέα σας οποιαδήποτε υπερμεγέθη, υπέρβαρα, εύθραυστα, η πολύτιμα αντικείμενα τα οποία απαιτούν ειδικό χειρισμό, οποιεσδήποτε δυσκολίες πρόσβασης στον τόπο αποστολής ή παράδοσης και να περιγράψετε με λεπτομέρεια τις απαιτούμενες υπηρεσίες.

SERVICE4