ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ - ΔΙΑΝΟΜΗΣ (3PL)
SERVICE5B

Παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις αποθήκευσης και διανομής εμπορευμάτων, σε συνεργαζόμενους αποθηκευτικούς χώρους αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου τον έλεγχο και την παρακολούθηση της όλης δραστηριότητας. Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας μπορούν να παρασχεθούν εντός των αποθηκευτικών χώρων.

Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης αποθήκης εγγυάται την καλύτερη διαχείριση του στοκ, τον έλεγχο εισερχόμενων/εξερχόμενων κινήσεων και διασφαλίζει την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας να συζητήσουμε για τις δραστηριότητές σας και πώς θα μπορούσαμε να φανούμε χρήσιμοι,

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες μεταφοράς εκθεμάτων και εξοπλισμού σε εκθέσεις και συνέδρια, οι οποίες περιλαμβάνουν την φόρτωση/εκφόρτωση, συναρμολόγηση/αποσυναρμολόγηση, συσκευασία/αποσυσκευασία με αποκομιδή των άχρηστων υλικών, εντός του εκθεσιακού χώρου/συνεδριακού κέντρου από εξειδικευμένο προσωπικό με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Όταν παρουσιάζετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας σε κάποια έκθεση ή συνέδριο και πρέπει να σιγουρέψετε την έγκαιρη και ασφαλή μεταφορά των εκθεμάτων και του εξοπλισμού σας, τότε μπορείτε να εμπιστευθείτε μόνο τους καλύτερους για αυτή τη δουλειά. Εμείς τους γνωρίζουμε και είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες τους!

SERVICE6B

ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΙ - ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ
SERVICE7B

Παρέχουμε υπηρεσίες εκτελωνισμού και τελωνιακών διατυπώσεων για όλα τα εισερχόμενα/εξερχόμενα φορτία από και προς τις χώρες εκτός ΕΕ, και αναλαμβάνουμε την έκδοση εγγράφων EUR1, MRN, T1 και T2L.

Σε συνεργασία με έμπειρους εκτελωνιστές μπορούμε να σας συμβουλέψουμε σχετικά με κάθε εισαγωγική ή εξαγωγική δραστηριότητα.